Garanția produselor

Pentru a putea beneficia de garanție, trebuie sa păstrați documentele fiscale cu care vi s-au livrat produsele.

Compania SC Calyx Graphic SRL acordă garanție tuturor produselor pe care le comercializează prin intermediul Site-ului www.decupat.ro sau prin alte metode pentru o perioada de 6 luni. Garanția produsului asigură repararea acestuia în incinta SC Calyx Graphic SRL și se efectuează gratuit dacă produsul nu a fost deteriorat de către Client/Cumpărător în mod intenționat sau din neglijență acestuia.

Atenție! A nu se confunda termenul de GARANȚIE cu termenul de SERVICE. Un produs achiziționat de către Client/Cumpărător intră în garanție la momentul achiziției, pe o perioadă determinată stabilită de SC Calyx Graphic SRL.

Compania SC Calyx Graphic SRL - NU prestează servicii de SERVICE post-garanție dar vă recomandă și îndrumă spre companiile partenere acesteia care prestează astfel de servicii.

La constatarea unei defecțiuni, Clientul/Cumpărătorul este obligat să anunțe Compania SC Calyx Graphic SRL și să se stabilească de comun acord, termenii și tipul de servicii de garanție sau, după caz, de service, timpul de reținere, remediere și livrare produs și costurile de transport aferente, după caz. Serviciile de garanție se acordă, în conformitate cu prevederile stabilite în prezentul document și în pagina garanția produselor și cele legale în vigoare, în baza certificatului de garanție sau a facturii oricărui produs cu defecțiuni neprovocate în mod intenționat de către Client/Cumpărător sau în urma unei avarii rezultate din calamități naturale sau accidente.

Prin defect fizic se înțelege orice urmă vizibilă de lovire, zgâriere, fisurat, ciobit, spart, ars, cu pete de arsură etc. Compania SC Calyx Graphic SRL NU acordă servicii de garanție produselor care au suferit deteriorări rău intenționate sau în mod voit – sparte, lovite, arse, udate, tăiate, etc.

Condiții de garanție

Potrivit art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 și a art. 2 pct. 2 din Ordonanța nr. 21/1992, garanția se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achiziționează/dobândesc și/sau utilizează produse în afara activității lor profesionale sau comerciale.

Garanția pentru conformitate este acordată pe durata medie de utilizare a produsului, dar nu mai mult de 2 ani de la data dobândirii și are în vedere conformitatea produselor la data dobândirii.

Pierderea garanției

Garanția se anulează în următoarele cazuri:

  • Dacă nu prezentați documentele fiscale în original sau lipsește certificatul de garanție;

  • Dacă nu s-au respectat condițiile de transport și de utilizare normală a produsului;

  • Dacă produsul se prezintă murdar sau incomplet;

  • Dacă produsul a fost modificat în orice fel;